Benvolgudes famílies,

Com cada any, la nostra escola vol afegir-se a les iniciatives solidàries que s’organitzen per tal d’afavorir un Nadal de goig i esperança a totes les persones que són a prop.

És per aquest motiu que us compartim el següent comunicat que hem rebut de Distribució Solidària d’Aliments (DISA) – Sant Andreu.

Entre tots farem que també enguany el Nadal sigui un temps feliç per a tots.

Una abraçada,

L’equip directiu

 

 

Benvolgudes i benvolguts,

Us fem un nou recordatori de la Campanya d’Aliments a les Escoles 2020 DISA Sant Andreu per tal de demanar la vostra col·laboració a la Campanya Solidària d’Aliments a les escoles. 

Per motius sanitaris no podrem rebre visites dels alumnes ni tampoc podem acceptar els aliments que ens fèieu arribar.

Des de DISA Sant Andreu-Càrites (abans Rebost Solidari), hem preparat amb els nostres voluntaris un lot de productes nadalencs per cadascuna de les famílies amb risc d’exclusió social i que tenen dificultats. Com que aquests lots no els podrem preparar amb els aliments que ens faríeu arribar, estem adquirint aquests aliments i la col·laboració de les escoles només pot ser econòmica. Us adjuntem el número de compte de La Caixa a nom de  DISA – Sant Andreu (Parròquia de Sant Andreu), per que feu la vostra aportació.

ES30 2100 0617 7202 0005 0372

Agraïm la vostra col·laboració.

DISA – Sant Andreu

Adjunts
  • campanya-solidaria-2

Related Post

Leave us a reply

00*

00*

0

0

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.