Orientem als alumnes en el seu treball formatiu per tal que descobreixin les seves habilitats i competències i així desenvolupar la seva capacitat crítica, la seva autonomia i esdevinguin ciutadants responsables.

Inspirats en la ideologia del propi centre, i conseqüents amb la preocupació des de sempre per atendre la diversitat, la nostra escola ha optat per l'educació inclusiva. Entesa, com diu Susan Staimback, com "el procés de permetre a tots els nens i nenes, independentment de la discapacitat, raça, o qualsevol altra diferència, l' oportunitat de ser membres d' una classe ordinària, i aprendre en, amb i dels seus companys". Sabem, també, que atendre la diversitat general, no només afavoreix els més febles, sinó que també enriqueix i permet millorar, el conjunt de tot l'alumnat.

INFORMACIÓ GENERAL

 • EDAT
  Dels 12 als 16 anys.
 • TITULACIÓ
  Graduat en Educació Secundària. Etapa subvencionada per concert amb la Generalitat.
 • HORARIS
  Els alumnes vénen a l’escola tots els matins i tardes, a excepció de:
  divendres a la tarda (1r i 2n d’ESO).
  dimecres i divendres a la tarda (3r i 4t d’ESO).
 • AVALUACIÓ
  Seguiment de l’alumne/a tant pel que fa al seu rendiment escolar, com a la seva formació personal i orientació. Tutoria individualitzada. Reunió general d’inici de curs amb les famílies i reunions individuals durant el curs.
[rev_slider secundaria]

Equip de mestres

L’equip de professors vetlla per la renovació pedagògica constant.

ACTIVITATS I SORTIDES

Durant aquesta etapa es fan diverses sortides relacionades amb les àrees de treball dels alumnes.

PROGRAMA SALUT I ESCOLA

La nostra escola participa des del curs 2007/2008 en el programa "Salut i Escola", dels Departaments d'Educació i Salut, que ofereix als centres educatius de secundària un servei de Consulta Oberta, perquè els nois i noies de 14 a 16 anys puguin assessorar-se sobre temes relacionats amb la salut.

L'assessorament el realitza una infermera del Centre de Salut, que assisteix a l'escola un cop per setmana. L'alumnat pot accedir lliurement a la consulta, després de concertar l'hora amb la mateixa infermera.

Aquest programa es porta a terme en estreta col·laboració amb el Gabinet d'Orientació Psicopedagògica de l'escola i, en el cas que s'observin situacions de risc emocional i/o psicològic, es valoren conjuntament les intervencions que cal dur a terme.

Més informació

VOLUNTARIAT

Voluntariat lingüístic: els alumnes amb bon nivell de català ajuden voluntàriament companys amb dificultats en la llengua.

Voluntariat d’acció social: els alumnes poden col·laborar en la tasca d’atenció als nostres avis.

Més informació