cartell inscripcions (1)Benvolgudes famílies,

En primer lloc, volem donar-vos les gràcies per haver confiat durant aquest curs en SAFA Idiomes i us recordem que el darrer dia de classes d’anglès serà el 15 de juny en funció del grup i horari. Ens satisfà haver compartit amb tots vosaltres aquest curs ple d’aprenentatges, emocions i grans experiències. També aprofitem per donar-vos la benvinguda al curs 2018-19.

Els curs d’idiomes començarà la primera setmana d’octubre, però ja està obert el termini per fer les inscripcions i gaudir d’un preu reduït a la matrícula si ho feu abans del 22 de juny (25€ per grup familiar). Podeu trobar fitxes d’inscripció i lliurar-les omplertes a recepció o a la responsable de coordinació en horari d’atenció (despatx de Safa Idiomes del 1r pis). Només s’acceptaran matrícules entregades a recepció o la coordinació de l’escola d’idiomes, us agraïm la col·laboració.

Pel que fa a les classes, les extraescolars són un petit espai d’immersió en la llengua i cultura estrangera que activa i desenvolupa les habilitats lingüístiques convertint l’idioma après en una eina útil i real de comunicació. Un dels principals objectius és motivar l’alumne envers la participació i l’aprenentatge. SAFA Idiomes continuarà atorgant importància al desenvolupament de la destresa oral i auditiva què potencien l’ús actiu de la llengua i són les més difícils de practicar a l’aula regular pel nombre d’alumnes. Recordeu, que a més de les classes d’anglès i alemany que oferim normalment, podem obrir grups específics per a les vostres necessitats amb un mínim de 6 alumnes. Pel proper curs oferim dos grups nous: un curs de lectura en anglès i un curs de teatre en anglès. Els alumnes que comencin classe a les 18.00 poden aprofitar de 17.00 a 18.00 per berenar i anar a estudi dirigit de forma gratuïta.

Podeu adreçar  les vostres consultes a:  escola.idiomes@safa.cat

Rebeu una cordial salutació,

L’equip de SAFA Idiomes

Adjunts
  • cartell-inscripcions-1

Related Post

Leave us a reply

00*

00*

0

0

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.