Col·legi Sagrada Família

Sant Andreu de Palomar

Amb il·lusió us presentem la nostra escola, els nostres valors i les nostres creences. El nostre projecte neix de la motivació, la reflexió, la implicació i les aportacions de tots i cadascun dels qui formen la nostra comunitat educativa. 

El treball compartit entre l’equip docent, els alumnes, les famílies i el Patronat de la Fundació, així com el personal d’administració i serveis i l’equip directiu ens permet consolidar dia a dia el nostre projecte.

Volem que la nostra escola estigui oberta als canvis i a les propostes de tothom, que vagi més enllà de la idea o el pensament i que prioritzi totes aquelles accions que permetin fer millors persones perquè sabem que junts podem assolir tot allò que ens proposem. 

Som...

Una escola concertada amb la Generalitat de Catalunya a tots els nivells educatius (infantil, primària, ESO i batxillerat) i adherida al Secretariat de l’Escola Cristiana de Catalunya. 

Oferim...

Una educació integral, amb els alumnes a l’epicentre de tot allò que passa a l’escola. Per fer-ho possible, posem al seu abast una sèrie de serveis per formar-se dins i fora del període lectiu.

Volem...

Oferir un servei de qualitat que permeti als nostres alumnes aconseguir tot allò que es proposin, superar els reptes que trobin al llarg del seu camí i esdevenir persones lliures i solidàries.

Les nostres xarxes

Reserva la teva plaça per portes obertes aquí

Ara pots visitar la nostra escola des de casa

Carrer d’Arquímedes, 60-68, 08030 Barcelona

Tel. 933 45 88 95