Col·legi Sagrada Família

Sant Andreu de Palomar

Som

Inici | SomOferim | Volem

 

“Tracteu bé tothom, amb respecte i amor”

Mare Janer

 

Una escola concertada amb la Generalitat de Catalunya a tots els nivells educatius (infantil, primària, ESO i batxillerat) i adherida al Secretariat de l’Escola Cristiana de Catalunya.

El nostre estil pedagògic prioritza el desig d’anar més enllà de formar els alumnes per al futur: també, i principalment, es pretén formar persones amb valors. 

 

Sabem que per aconseguir-ho, cal:

  • Descobrir el valor de cada persona i integrar-la en la comunitat.
  • Atendre la diversitat oferint un tracte personalitzat i professional.
  • Promoure la formació integral dels alumnes.
  • Educar des de l’estima, el coneixement i el compromís amb la realitat que vivim.
  • Participar en la vida social que ens envolta, atents a les noves demandes i necessitats educatives.

VULL APRENDRE DE TU

Un dels nostres eixos és el programa intergeneracional “Vull aprendre de tu”: petits, joves i grans compartint moments i experiències.

Com a membre de la Fundació Casa Asil de Sant Andreu de Palomar, la nostra escola posseeix la gran oportunitat de compartir la vida, els objectius i els espais comuns amb les persones de la Residència i el Centre de dia Casa Asil de Sant Andreu.

Sens dubte, la interacció amb les persones grans, les seves famílies i els professionals que les atenen suposa un complement pedagògic enormement enriquidor. Més encara, és un aspecte essencial del servei educatiu de qualitat que oferim.

Però, més enllà de les paraules, com vivim el programa en el dia a dia? Cada activitat que compartim amb l’asil (la castanyada, el Nadal, la diada de Sant Jordi i un llarg etcètera) fa que els nostres passadissos, les nostres aules o el pati de l’escola es converteixin en una petita festa plena de color en què alumnes, professionals i gent gran gaudeixen d’una estona plegats, repleta de rialles, experiències, abraçades i alegria.

ESCOLES + SOSTENIBLES

La nostra escola també aposta per la sostenibilitat i està adherida al programa Escoles + Sostenibles impulsat per l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu d’aquest projecte és contribuir, des de l’educació, a fer un món més responsable amb el medi ambient. Volem que els alumnes desenvolupin una consciència ecològica sòlida i adquireixin un fort sentit de la responsabilitat mediambiental.

Dins del programa hem desenvolupat diverses iniciatives en els camps de la prevenció de residus, el reciclatge i la promoció de l’ecologisme. En destaquem les següents:

  • Distribució de bidons d’alumini reutilitzables a tots els alumnes de l’escola.
  • Eliminació de l’ampolla d’aigua de plàstic del pícnic de menjador per les sortides.
  • Promoció de l’ús d’un Boc’n’Roll amb el logo dissenyat per alumnes de l’escola per evitar el paper d’alumini.
  • Impuls de l’hort, on els alumnes aprenen a regar les plantes i plantar llavors.
  • A secundària, activitats per promocionar la sostenibilitat.

Les nostres xarxes

Reserva la teva plaça per les portes obertes aquí

Ara pots visitar la nostra escola des de casa

Carrer d’Arquímedes, 60-68, 08030 Barcelona

Tel. 933 45 88 95