Menjador

El centre disposa d’un servei de menjador amb cuina pròpia que pot ser utilitzat permanentment o ocasionalment. Els alumnes d’educació infantil entren al menjador a les 12h. Els alumnes de cicle inicial i mig d’educació primària entren al menjador a les 13h. Els alumnes de cicle superior de primària, ESO i Batxillerat entren al menjador a les 14:20h. Quan no tinguin classe a la tarda marxaran a casa després de dinar.

Menú menjador

Servei mèdic

Els alumnes tenen assegurança d’accidents, de la qual es poden beneficiar mitjançant la documentació reglamentària que en cada cas ofereix l’escola. Actuacions: -En cas d’accident lleu, es cura a l’escola i es truca a la família. -Si es necessita la cura d’un especialista, es truca a la família perquè el portin al servei mèdic o els acompanyem personalment a la clínica Sant Jordi. -Si és una qüestió molt greu, l’alumne és portat directament a la Ciutat Sanitària de la Vall d'Hebró.

Acollida

A petició de les famílies, l’escola ofereix un servei d’acollida per els alumnes d’Educació Infantil i Primària. L’horari és: de 7:45 a 9 h. i de 17 a 18 h.

Botiga de material escolar

Tots els llibres de text, el material escolar i el material esportiu el podeu comprar a la botiga virtual de l'escola que trobareu a l'apartat de "Botiga" de la plataforma Alexia.

Estudi dirigit

Els alumnes que ho desitgin (a partir de 4t de primària) tenen una hora d'estudi supervisats per un professor que, alhora, els podrà ajudar a resoldre dubtes. -Al migdia, pels que es queden a dinar a l'escola. -A les tardes, de 17:00 a 18:00 h.