Benvolgudes famílies,

Us donem la benvinguda al curs 2018-19. Els cursos començaran la primera setmana d’octubre, però fins al 20 de setembre està obert el termini per fer les inscripcions. Podeu trobar fitxes d’inscripció i lliurar-les omplertes a recepció o a la responsable de coordinació en horari d’atenció (despatx de Safa Idiomes del 1r pis). Només s’acceptaran matrícules entregades a recepció o la coordinació de l’escola d’idiomes, us agraïm la col·laboració.

Pel que fa a les classes, les extraescolars són un petit espai d’immersió en la llengua i cultura estrangera que activa i desenvolupa les habilitats lingüístiques convertint l’idioma après en una eina útil i real de comunicació. Un dels principals objectius és motivar l’alumne envers la participació i l’aprenentatge. SAFA Idiomes continuarà atorgant importància al desenvolupament de la destresa oral i auditiva què potencien l’ús actiu de la llengua i són les més difícils de practicar a l’aula regular pel nombre més gran d’alumnes. Per aquest curs també oferim dos grups nous: un curs de lectura en anglès i un curs de teatre en anglès.

Els preus pel curs 2018-2019 són 36€ per 2hrs setmanals d’anglès, 21€ per 1h d’alemany, 32€ per 1.30hrs d’anglès a Secundària i 40€ pel grup d’adults amb el material inclòs. La matrícula és anual i és de 32€ per unitat familiar. L’import de la matrícula es cobrarà amb la primera mensualitat d’octubre per domiciliació bancària.

Trobareu al panell informatiu de l’entrada les llistes provisionals dels alumnes inscrits, preguem que ho reviseu i en cas de demanar un canvi d’horari recordem que només es podrà fer en el cas que el grup sol·licitat tingui un menor nombre d’alumnes. Un dels nostres objectius és oferir grups amb el nombre d’alumnes més reduït possible i per això necessitem la vostra col·laboració i comprensió.

Per qualsevol dubte o consulta què desitgeu fer podeu venir presencialment al despatx de Safa Idiomes en horari d’atenció o bé adreçar  les vostres consultes a:  escola.idiomes@safa.cat

Us desitgem molt bon inici de curs,

L’equip de SAFA Idiomes.

Related Post

Leave us a reply

00*

00*

0

0

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.