La nostra escola creu que promocionant el voluntariat es contribueix, sens dubte, al procés de construcció d’una escola de qualitat al servei de la societat fomentant els valors del servei i la solidaritat, que estimem indispensables per una formació en profunditat i que suposa una experiència reeixida d’innovació pedagògica.

El voluntariat es concreta en les diferents modalitats:

  • Voluntariat lingüístic d’ensenyament del català per a alumnes immigrants. Per oferir més hores d’expressió oral en català als nostres alumnes estrangers. El voluntariat s’ofereix a alumnes de 2n cicle d’ESO i 1r de Batxillerat.
  • Voluntariat d’estimulació de la lectura: Alumnes de 5è i 6è apadrinen nens i nenes de P5 (follets lectors) i els ajuden a llegir.
  • Voluntariat d’anglès per part d’alumnes de 2n cicle d'ESO i BTX a alumnes de Primària.
  • Experiència inicial de Voluntariat a la Residència d’avis ‘el Salí’. L’objectiu és desvetllar en els alumnes una sensibilitat envers les persones que poden necessitar la seva ajuda. Els alumnes de 4t d'ESO i Batxillerat que vulguin, assumeixen el compromís de visitar a l'hora d'esbarjo, un cop a la setmana, els avis de l’asil. A més tenen la possibilitat de rebre el gran regal de l’experiència i la saviesa de la nostra gent gran.
  • Voluntariat dels alumnes de 2n de BTX a la Residència: cada dissabte al matí, 3-4 alumnes fan activitats amb residents de l’asil.