Menjador

El centre disposa d’un servei de menjador amb cuina pròpia que pot ser utilitzat permanentment o ocasionalment. Els alumnes d’educació infantil entren al menjador a les 12h. Els alumnes de cicle inicial i mig d’educació primària entren al menjador a les 13h. Els alumnes de cicle superior de primària, ESO i Batxillerat entren al menjador a les 14:20h. Quan no tinguin classe a la tarda marxaran a casa després de dinar.

MENÚ MENJADOR

Servei mèdic

Els alumnes tenen assegurança d’accidents, de la qual es poden beneficiar mitjançant la documentació reglamentària que en cada cas ofereix l’escola. Actuacions: -En cas d’accident lleu, es cura a l’escola i es truca a la família. -Si es necessita la cura d’un especialista, es truca a la família perquè el portin al servei mèdic o els acompanyem personalment a la clínica Sant Jordi. -Si és una qüestió molt greu, l’alumne és portat directament a la Ciutat Sanitària de la Vall d'Hebró.

Acollida

A petició de les famílies, l’escola ofereix un servei d’acollida per els alumnes d’Educació Infantil i Primària. L’horari és: de 7:45 a 9 h. i de 17 a 18 h.

Botiga de material escolar

Tots els llibres de text, el material escolar i el material esportiu el podeu trobar a la botiga de l'escola. Horari: de dilluns a divendres de 17:00h a 18:30h

Estudi dirigit

Els alumnes que ho desitgin (a partir de 4t de primària) tenen una hora d'estudi supervisats per un professor que, alhora, els podrà ajudar a resoldre dubtes. -Al migdia, pels que es queden a dinar a l'escola. -A les tardes, de 17:00 a 18:00 h.